Servicii

Fațete dentare

Fațete Dentare

Sunt un strat de material așezat peste dinte pentru a masca culori și forme nedorite ale dinților, îmbunătățind apectul dentar și estetica zâmbetului tău, făcând posibil acel zâmbet perfect, acestea sunt de 2 tipuri: fațete PREP si NO-PREP.

Implantologie

Implantologie

Implantul dentar este o radacină de dinte artificială, un șurub din titan, plasat chirurgical la osul maxilarului în locul unui dinte lipsă ori alterat, pot fi utilizate pentru a înlocui un dinte sau mai mulți dinți integrându-se perfect în structura osoasă.

Ortodontie

Ortodonție

Este o ramură a stomatologiei specializată în prevenirea și corectarea dinților inestetici, poziționați necorespunzător, ajutând la îmbunătățirea esteticii dentare, la protejarea dinților, gingiilor și a articulației maxilare.

Chirurgie Dentară

Chirurgie Dentară

Este ramura stomatologiei care studiază prevenirea, diagnosticul și refacerea dinților afectați de procesele patologice, traumatisme, defecte din naștere de ordin funcțional și estetic , pentru a le restabili forma, funcția și estetica.

Edodontie

Edodonție

Este specialitatea dentară care se ocupă cu tratamentul afecțiunilor nervului dentar, fiind cunoscută în mod obișnuit ca terapia canalului radicular, este soluția imediată și definitivă a disconfortului dureros cauzat de un nerv afectat

Parodontologie

Parodontologie

Se ocupă cu diagnosticarea și tratarea bolilor gingivale, boli cauzate în urma unei igiene necorespunzătoare și lipsa unor controale riguroase la medicul dentist, parodontoza poate duce la pierderea dinților sau a altor probleme de sănătate.

Odontoterapie

Odontoterapie

Se ocupă cu diagnosticul, prevenția și tratamentul leziunilor carioase, caria dentară este o leziune care distruge structura dințiilor, în stadiile incipiente acestea pot fi observate și prevenite în urma unui control periodic la dentist.

Cosmetică Dentară

Cosmetică Dentară

Se referă la tratamentele dentare care îmbunătățesc aspectul dinților, gingiilor și zâmbetului, fațetele și albirea dentară sunt considerate proceduri cosmetice, clinica noastră oferă o gamă completă de tratamente stomatologice cosmetice.

Estetică Facială

Estetică Facială

Tratamentele estetice minim invazive pot elimina liniile fine de expresie și ridurile formate în timp. Acestea îmbunătățesc textura pielii și te pot face să arăți mai tânăr(ă) cu 10 ani, imediat ce ai ieșit pe ușa cabinetului nostru.